Gasfakler til biogas

Rådgivning, dimensionering, salg og service

Sponsorater til Kultur & Sport

Hos Gugliotta & co har vi valgt, at en del af vores overskud skal gå til gavn for både kultur og sport. Dette er ud fra en overbevisning om, at såvel mindre som større virksomheder kan gøre en stor forskel med selv beskedne donationer.

Således har vi eksempelvis været med til at sikre, at folk i Danmark kunne nyde godt af at se og lytte til argentinsk tango af høj kvalitet og med anerkendte argentinske musikere i en periode på 5 år. Vi har også hjulpet til at en dansk flyveklub kunne sikre indkøbet af en ny transportvogn til deres flyvemaskiner.

I 2011 var vi også med-sponsorer for Danmarks Mesterskaberne i Svæveflyvning, hørende under Dansk Svæveflyver Union.

Billedet viser en glad Ulrik Sørensen, Dansk Mester 2011 i svæveflyvning, og med en argentinsk kasket på, som symboliserer en flybillet til næste VM i svæveflyvning som finder sted i Argentina, og som er sponsoreret af Gugliotta & co.

Vi hjalp også Emil lidt, med at skyde sig til toppen af Junior ranglisten 2012 i den Olympiske disciplin Skeet.

Laura manglede de sidste 3000dkr hun havde brug for, for at anskaffe sig sin Cello. Hun vandt en talent konkurrence for unge musikere inden da, og vi valgte at virkeliggøre hendes drøm om at have sin egne cello.

Steen øverst på podiet med sin datter, og endnu en gang med en Danmarksmester medalje om halsen. I december 2016 skal han til Australien for at repræsentere Danmark i verdensmesterskabet i svæveflyvning. Vi valgte at hjælpe lidt til med Steens rejse til det fjerne kontinent. Vi ønsker Steen held og lykke, og håber på en podieplacering ved det kommende verdensmesterskab.